Egyszerűbb keresés a kapcsolati háló segítségével

Egy újabb fejlesztésnek köszönhetően mostantól egyszerűbbé vált a kapcsolati hálóban történő keresés. Megmutatjuk, hogyan könnyíti ez meg a felhasználók dolgát.

A Credit Control céginformációs rendszere azért született, hogy egyszerűbbé és hatékonyabbá tegye a céges ügyintézéshez szükséges adatok keresését. Ennek érdekében folyamatosan dolgozunk azon, hogy az információk keresését egyszerűbbé tegyük.

Legújabb fejlesztésünk azoknak a felhasználóknak kedvez, akik a kapcsolati háló segítségével szeretnének gyorsan és egyszerűen hozzájutni a számukra lényeges információkhoz. Most megmutatjuk azt, hogy miért fontos ez az újítás, és hogy hogyan teszi kényelmesebbé a felhasználók mindennapjait.

Miért hasznos a kapcsolati háló?

A céginformációs rendszerünkben elérhető kapcsolati háló segítségével ügyfeleink egyszerűen és hatékonyan térképezhetik fel partnereik más vállalkozásokban meglévő üzleti érdekeltségeit. És hogy ez miért fontos?

Az indirekt kapcsolódások olyan potenciálisan kockázatos hátterű gazdasági szervezetekkel is megtörténhetnek, amelyekkel cégünk nem szeretne üzleti kapcsolatba kerülni. Jelentősen növeli a biztonságot, ha az említett, háttérben meghúzódó cégek előzetesen átvilágításra kerülnek. 

A modul használatával a bonyolultabb összefonódások is könnyedén átláthatóvá válnak, ennek köszönhetően pedig elkerülhető az, hogy vállalkozásunk ismeretlen hátterű cégekkel kerüljön kapcsolatba.

Miben segít a legújabb fejlesztés?

Legújabb fejlesztésünknek köszönhetően megváltozott a kapcsolati háló nézete. Ez a legtöbb felhasználó számára nagy segítséget jelent, hiszen egyszerűbbé teszi a különböző kapcsolati adatok lekérését és feltérképezését.

A rendszer jelenlegi verziója nyilak segítségével jeleníti meg a kapcsolódásokat. Ez egyszerűen áttekinthetővé teszi a kapcsolatrendszert, hiszen a felhasználók a hálóban kattintás nélkül, a nyilakból is megtalálhatják, hogy a keresett személy cégjegyzésre jogosult, vagy tulajdonos. Ellenben bizonyos helyzetekben bonyolulttá teheti a kezelést.

Az új hálóban azonban a nyilak helyett egy-egy kör jeleníti meg az üzleti kapcsolatoka. Ebben a körben jelöljük azt, ha valaki egy adott szervezetben tulajdonos "T", vezető "V", jogelőd "J". Ez az újítás az eddigieknél is egyszerűbben kezelhetővé és átláthatóbbá teszi a felületet, garantálva azt, hogy az üzletkötés mindig a lehető lebiztonságosabb legyen.

Folyamatos fejlesztés a felhasználóbarát rendszer érdekében

A kapcsolati hálóval kapcsolatos újítás egy újabb lépés annak érdekében, hogy a Credit Control rendszere a felhasználók szempontjából a lehető leghatékonyabb megoldást kínálja.

A fejlesztések természetesen a jövőben is folytatódnak annak érdekében, hogy céginformációs adatbázisunk a legmodernebb megoldás lehessen, amely a cég- és pénzügyi adatokon túlmutatva egy adott vállalkozásról teljes és átfogó képet képes nyújtani az ügyfelek számára.

Próbálja ki ingyenesen most!

Próbálja ki céginformációs rendszerünket most 5 napig ingyenesen, és ismerje meg a Credit Online nyújtotta egyedi előnyöket!