Egyszerűbbé tettük az idegennyelvű riportok letöltését

Mostantól céginformációs rendszerünkben a nyelvválasztás a bejelentkezés után is lehetséges. Megmutatjuk, hogyan teszi ez könnyebbé a felhasználók dolgát.

A felhasználók részéről többször is felmerült az igény azzal kapcsolatban, hogy céginformációs rendszerünkben a nyelvválasztás lehetősége a belépés után is elérhető legyen. Egy új fejlesztésnek köszönhetően mostantól erre a bejelentkezés után is lehetőség nyílik.

Megmutatjuk azt, hogy hogyan teszi ez kényelmesebbé és egyszerűbbé a használatot, ha egy idegennyelvű riport letöltésére van szükségük.

Egyszerű és gyors nyelvválasztás

Céginformációs rendszerünk új generációs szemléletet képvisel a hazai piacon. Ez azt jelenti, hogy ügyfeleink elégedettsége az egyik legfontosabb dolog a számunkra. Ennek érdekében pedig szolgáltatásainkat igyekszünk minden esetben az ő igényeik, legfontosabb elvárásaik szerint fejleszteni.

Korábban rendszerünkben a tetszőleges nyelv kiválasztására csak a belépés előtt volt lehetősége a felhasználóknak. Sok ügyfelünkben felmerült azonban igény azt illetően, hogy ez a belépést követően, a cégre kattintva is elvégezhető legyen. Ennek oka, hogy ilyen módon egyszerűbb és gyorsabb az angol nyelvű riportok letöltése.

Fontolóra vettük tehát a lehetőséget és szeretnénk, ha a jövőben a céginformációs rendszer a lehető legegyszerűbb, legkényelmesebb és leghatékonyabb megoldást kínálná a felhasználók számára.

Mi változott a fejlesztésnek köszönhetően?

Az újításnak köszönhetően a nyelvválasztás a rendszerbe történő belépés után is elvégezhető. Az új felületen a funkció a profilbeállítások alatt érhető el, ahol a „választható nyelvek” menüpontban mostantól a német és az angol nyelv is beállítható.

A riportok letöltése így angol és német nyelven is elérhető, ami sokak számára jelent könnyebbséget, és alapvetően egyszerűbbé, hatékonyabbá és praktikusabbá teszi a céginformációs rendszer használatát minden ügyfél számára.

Miért fontos és kinek kedvez az újítás?

A nyelvválasztással kapcsolatos fejlesztés a legtöbb felhasználó számára nagy segítséget jelent. Ilyen módon ugyanis az idegennyelvű riportok letöltése egyszerűbb és kényelmesebb feladat lesz a felhasználók számára.

Ez azt jelenti, hogy mostantól azok az ügyfeleink, akiknek angol nyelvű riport letöltésére van szükségük, kevesebb idő- és energiabefektetéssel juthatnak hozzá a számukra fontos információkhoz.

A fejlesztések a jövőben is folytatódnak annak érdekében, hogy rendszerünk továbbra is az egyik legmodernebb megoldás lehessen, amely a cég- és pénzügyi adatokon túlmutatva egy adott vállalkozásról teljes és átfogó képet képes nyújtani az ügyfelek számára.

Próbálja ki ingyenesen most!

Próbálja ki céginformációs rendszerünket most 5 napig ingyenesen, és ismerje meg a Credit Online nyújtotta egyedi előnyöket!