Ágazati mutatók

Legújabb fejlesztésünk a szakágazati mutató modul, amellyel átfogó információkat kaphat egy adott ágazatról.

Legújabb fejlesztésünk a szakágazati mutató modul, amellyel átfogó információkat kaphat egy adott ágazatról. A modul elképesztően rugalmas, egy kattintással válthat az ágazatok között és az adatok azonnal megjelennek, grafikonok segítségével. Ilyen dinamikus megoldást a hazai online céginformációs rendszerek között, jelenleg csak a Credit Online kínál.
A modul használatával megismerheti az adott ágazat teljesítményét, erejét és ezeket könnyedén össze tudja vetni az Ön által megtekintett vállalkozással.

A modul működése
A modul, az elmúlt 5 év adatait veszi alapul a főtevékenységre vonatkozó TEÁOR szám alapján. Összegezi az ágazatba tartozó vállalkozások számát, az éppen megtekintett vállalkozást árbevétel alapján ágazati csoport kategóriába sorolja, valamint vállalkozással azonos árbevételi besorolásba eső vállalkozások számát megjeleníti.

A különböző grafikonok segítségével, könnyen össze tudja hasonlítani az adott céget az ágazati mutatókkal, valamint az azonos eredményű vállalkozássokkal, így pontos képet kap az adott vállalkozás piaci helyzetéről, az ágazatban betöltött erejéről és pénzügyi helyzetéről.

Próbálja ki ingyenesen most!

Próbálja ki céginformációs rendszerünket most 5 napig ingyenesen, és ismerje meg a Credit Online nyújtotta egyedi előnyöket!

További cikkek