Nézzen a név mögé, ismerje meg a tényeket üzleti partnereiről!

Megkereste Önt egy potenciális üzleti partner? Ismerőse ajánlott egy céget együttműködésre? B2B ügyfeleket keres? Mielőtt üzletet kötne, tájékozódjon hiteles forrásból! A Credit Online segítségével minden olyan adatot azonnal megszerezhet az érintett cégről, amely elengedhetetlen a magabiztos döntéshez.

Mit tudhat meg üzleti partneréről a Credit Online rendszeréből?

Üzleti adatait
Minden fontos információt lekérdezhet a cégről, a tulajdonosok nevétől az árbevételen át a hitelképességig. Ráadásul nemcsak cégek adatait kérdezheti le, hanem egyéni vállalkozók és nonprofit szervezetekét is.

Pénzügyi helyzetét
Öt évre visszamenőleg összesítve láthatja üzleti partnere mérleg és eredménykimutatásának lényeges sorait vizuálisan megjelenítve, továbbá megtudhatja, rendszerünk melyik hitelkategóriába sorolja a céget.

Hatósági megítélését
Minden olyan, a cégről a Cégjegyzékben vagy a hatósági nyilvántartásokban megjelent eljárásról értesül, amely annak működését negatívan vagy pozitívan befolyásolja.

Marketing besorolását
Számos szempont alapján leválogathat marketinglistát, így biztosan a célcsoportjához legközelebb álló üzleti partnereket találja meg.

Összehasonlítását más cégekkel
A szolgáltatással egyszerűen és gyorsan összehasonlíthatja több cég teljesítményét és eredményeit.

Próbálja ki díjmentesen!

Kezelje partnereit egyszerűen és gyorsan!

A Credit Online segítségével nemcsak gyorsan betekinthet a cégadatok mögé, de létrehozhatja saját partnerlistáját is. Ennek köszönhetően könnyen átláthatja üzleti partnereit, és gyorsan lekérdezheti a szükséges adatokat ott és akkor, amikor éppen szüksége van rá.

Kíváncsi, miben segíthet még Önnek a Credit Online rendszere?
Ismerje meg további előnyeit is!

Jognyilatkozat
cc_fekvo
1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49
Tel.: +36-1-505-5330
Fax: +36-1-215-6305