Marketing Információ

A sikeres marketing aktivitások elengedhetetlen feltétele a megfelelő célpiac hatékony elérése. 
Növelje ügyfélkörét, naprakész és folyamatosan frissülő cégadatbázisból!

Találja meg ügyfeleit a Credit Online Marketing Információs moduljával!

Összeállította az aktuális marketing üzeneteket és nekilátna a sales lead-ek generálásának?

Marketing információ Credit Online

A marketing üzenetek és az értékesítési kampánystratégia kidolgozása kreativitást, valamint jelentős idő-, és költségráfordítást igényel a vállalkozásoktól. Ahhoz, hogy a befektetett munka valóban megtérüljön, elengedhetetlen, hogy az üzenetek a lehető legpontosabb célzással jussanak el a célpiachoz. Ezen a ponton jelentős segítséget tudunk nyújtani az által, hogy a megcélzandó cégek releváns listáját leszállítjuk Önnek. 

Ne töltsön el felesleges napokat kutatással, adatrögzítéssel. Fókuszálja erőforrásait a megfelelő marketingüzenet kialakítására, a céglisták legenerálását bízza a Credit Online Marketing moduljára.
 

Próbálja ki ingyen!

Állítson össze céglistát tetszőleges szűrési szempontok megadásával.

A Credit Online Marketing moduljában változatos kritériumok alapján válogathatja le a marketinglistát. A legkülönbözőbb szűrési beállításokkal megtalálhatja a célcsoportjához legközelebb álló üzleti partnereket.

Marketing lista Credit Online

Marketing információ a sikeres értékesítéshez. Ezért válassza a Credit Online szolgáltatásait

  • Leegyszerűsítjük a marketing listák összeállításának folyamatát. Néhány kattintással friss és releváns céglisták birtokába juthat.

  • Több mint 40 féle szűrési lehetőség alkalmazásával célpiacára szabott vevők kerülnek be az adatbázisába.

  • Pontos információkat adunk a marketinglistában található cégek pénzügyi helyzetéről, kockázati jellemzőiről.

  • Leendő ügyfeleit átvilágíthatja, feltérképezheti már a tárgyalások megkezdése előtt, így a megbízható partnerekre több időt fordíthat.

Mindig friss és hiteles céginformációk a listákban

A marketing és értékesítési aktivitásai megérdemlik, hogy up-to-date és hiteles adatokat tartalmazó céglistákra épüljenek.

A hatékony értékesítés egyik kulcsa az ügyféladatok naprakészsége. Ne kockáztasson elavult információkat tartalmazó adatbázisokkal. A Credit Online a rendszerében található céges hatósági és kontakt adatok rendszeresen frissülnek. Így Ön megtalálhatja a célpiacának megfelelő vevőket, és egyben támogathatja értékesítőit, hogy rövidebb idő alatt jobb eredményeket érjenek el.

Ismerje meg a Credit Online Marketing információs megoldásait.

Próbálja ki ingyenesen most!

Próbálja ki céginformációs rendszerünket most 5 napig ingyenesen, és ismerje meg a Credit Online nyújtotta egyedi előnyöket!

Elégedett ügyfelek