Rólunk

Értéket teremtünk a vállalkozások számára

A Credit Online céginformációs rendszer a hazai piac egyik meghatározó szereplője. Megoldásunk lehetővé teszi, hogy információ alapú értéket teremtsünk a vállalkozások számára, amely támogatja az üzleti döntéshozatalt, a partnerkiválasztást és minimalizálja a partnerekhez kapcsolódó üzleti kockázatot. Legyen szó hazai vagy akár nemzetközi cégekről, a Credit Online komplex és releváns információt nyújt a vállalatok pénzügyi-, jogi helyzetéről, kapcsolati hálójáról és egyéb üzleti szempontból fontos paramétereiről.

Credit Online névjegy

Szeretünk eredetit alkotni

Megoldásunk kifejlesztése során fő vezérelvünk volt, hogy olyan software-t hozzunk létre, amely ügyfeleink igényeire épül, hasznos és releváns információkat tartalmaz. További elvárás volt, hogy a rendszer könnyen kezelhető legyen, akár mobilról is. Bátran állíthatjuk, hogy a Credit Online több szempontból is kiemelkedik a céginformációs rendszerek közül. Megoldásunk átfogó és praktikus. A felhasználó egy áttekinthető, letisztult és felhasználóbarát felületen tud tájékozódni meglévő és potenciális partnereiről.

Hallgatunk ügyfeleinkre

És egymásra is. Csapatban gondolkodunk. Fontos számunkra, hogy ügyfeleink üzleti döntéseihez egyre magasabb szintű és minőségű válaszokat adjunk. Ezt úgy tudjuk megvalósítani, ha folyamatosan beszélgetünk ügyfeleinkkel és egymással. Törekszünk mindig az “egyre jobbra”, az okosabb megoldások megtalálására. Változik a világ és mi vele változunk.

Céginformáció a világ összes országából

Nemzetközi kapcsolataink révén a világ összes országából szolgáltatunk céginformációt, amely egyedülálló a hasonló hazai szolgáltatók között. Nemzetközi partnereink saját régiójukban és nemzetközi szinten is piacvezető szerepet töltenek be.

A Credit Online a szakma elismert szereplője

Az általunk biztosított céginformációk megfelelnek a hazai piacon működő hitelbiztosítók által támasztott elvárásoknak, és alkalmasak az üzleti partnerek hitelképességének és üzleti kockázatának vizsgálatára. A hazai piacon működő valamennyi hitelbiztosító – Atradius, Coface, Euler Hermes – kötvényeiben megtalálható céginformációs szolgáltatásunk, mint kockázatmegelőző eszköz, amelyet a hitelbiztosítók által kibocsátott tanúsítvány is rögzít. Rendszerünkben a hazai vállalkozások adatain túl az egyéni vállalkozók és nonprofit szervezetek valamint költségvetési szervek adatai is megtalálhatók. Rendszerünk 14 hazai hatósági nyilvántartás közérdekből nyilvános adatainak összességéből áll.

Több hazai és nemzetközi szakmai szervezet tagjai vagyunk

Creditreform
Creditreform Cégszövetség
MAKISZ
Magyar Követeléskezelők és Üzleti Információt Szolgáltatók Szövetsége
FEBIS
Federation of Business Information Service
CREDIT MANAGEMENT
Credit Management Szövetség

Elégedett ügyfelek

Partnereink