Elemzések

Önnek is okozott már nehézséget helyes döntést hozni egy partner kiválasztása során? Lássa át egyszerűen a hasonló profilú cégek gazdasági és iparági helyzetét a Credit Online analitikai eszköztárának segítségével.

Döntsön az ígéretesebb partner mellett!

Akár eladóként, akár szállítóként veszünk részt egy üzleti tranzakcióban, fontos, hogy a legmegfelelőbb partnert válasszuk ki az együttműködésre.

Összehasonlító elemzés Credit Online

A cégeknek komoly kihívás jelent, hogy az üzleti helyzetekben rendszeresen dönteniük kell, melyik beszállítót (vagy akár vevőt) részesítsék előnyben egy adott iparágból. A választás mindig nagy súllyal bír, főleg amikor több, egymás versenytársaiként megjelenő, látszólag hasonló cég között kell dönteni. 

A Credit Online fejlett analitikai eszközökkel dolgozza fel a hiteles forrásokból származó gazdasági adatokat, így Önnek az optimális döntést meghozatala jelentősen egyszerűsödik.

Próbálja ki ingyen!

Válasszon pénzügyileg stabil partnert.

Használja a Credit Online elemzéseit a vizsgált cégek gazdasági és pénzügyi teljesítményének összehasonlítására. A beszédes, könnyen érthető grafikonok azonnal láthatóvá teszik az üzleti szervezetek közötti lényeges különbségeket, ami alapján már felelős döntést hozhat.

Üzleti eremények Credit Online

A Credit Online Elemzés moduljával mindig magabiztos döntést hozhat.

  • Összehasonlítás végezhető az azonos ágazatban, egymás versenytársaiként tevékenykedő cégek, gazdasági szervezetek között.

  • Hiteles adatforrásokra épülő, biztos üzleti döntést hozhat, amikor két beszállító vagy vevő között kell választani.

  • Interaktív pénzügyi és ágazati mutatókkal, valamint további speciális indexek segítségével tekintheti át bármely hazai szervezet gazdasági helyzetét.

  • Egy platformon, logikus, könnyen értelmezhető formában elérhetőek a döntéstámogató információk.

  • Összehasonlíthatja egymással versenytársait, sőt összevetheti a saját vállalkozásának teljesítményét a konkurenseivel.

Vizsgálja meg a leendő partner iparágban betöltött pozícióját.

A Credit Online Ágazati modulja a pénzügyi indikátorok mellett az iparági mutatókat is megjeleníti, így nem csak az anyagi értelemben legstabilabb, hanem a saját iparágában legjobban teljesítő cégeket is megtalálhatja.

A Credit Online rendszere az elmúlt 5 év adatait vizsgálja a főtevékenységre vonatkozó TEÁOR szám alapján, összegezve az ágazatba tartozó vállalkozások számát. Az Ön által éppen vizsgált vállalkozást árbevétel alapján ágazati csoport kategóriába sorolja, sőt a vállalkozással azonos árbevételi besorolásba eső vállalkozások számát megjeleníti.

Hozzon tényeken alapuló döntést az összehasonlító mutatók segítségével

Ismerje meg a Credit Online Pénzügyi és Ágazati Elemzési lehetőségeit!

Próbálja ki ingyenesen most!

Próbálja ki céginformációs rendszerünket most 5 napig ingyenesen, és ismerje meg a Credit Online nyújtotta egyedi előnyöket!

Elégedett ügyfelek