Kapcsolati Háló

Tárja fel partnerei más vállalkozásokban meglévő üzleti érdekeltségeit. A Credit Online kapcsolati háló moduljával a bonyolultabb céges összefonódásokat is könnyedén átláthatja.

Védje meg vállalkozását a nem kívánatos kapcsolatoktól.

Egy új üzletkötés során akár a tudtunk nélkül is kapcsolatba kerülhetünk ismeretlen hátterű cégekkel.

Ezek az indirekt kapcsolódások történhetnek akár olyan potenciálisan kockázatos hátterű gazdasági szervezetekkel, akikkel egyébként nem szeretnénk üzleti kapcsolatba kerülni. Jelentősen növeli a biztonságot, ha az említett, háttérben meghúzódó cégek előzetesen átvilágításra kerülnek. 

A Credit Online Kapcsolati háló modulja pontosan ezen a területen kínál megoldást.

Próbálja ki ingyen!

Vizsgálja meg a kapcsolódó cégek kockázati jellemzőit.

A Credit Online rendszerében nem csak a cégek és a cégvezetők összefonódásait tekintheti át, hanem a tulajdonosi kör kilétére, valamint a gazdasági szervezetek kockázati mutatóira is rálátást nyújt a rendszer.

A Credit Online segítségével a bonyolult kapcsolati hálók is leegyszerűsödnek.

  • Átvilágíthatja meglévő vagy leendő ügyfelei kapcsolati hálóját, így már a tárgyalások megkezdése előtt vagy az üzleti együttműködés folyamán detektálhatja az indirekt kapcsolatokból fakadó potenciális kockázatokat.

  • Megvizsgálhatja a kapcsolódó cégek pénzügyi helyzetét, az őket érintő lezárt vagy folyamatban lévő hatósági eljárásokat, hivatalos forrásokból, naprakészen.

  • A platformon könnyen értelmezhető formában elérhetőek az információk, a feldolgozást intelligens szűrő funkció és konfigurációs lehetőség segíti.

Térképezze fel partnerei, konkurensei érdekeltségeit.

Az új üzletkötések biztonságosabbá tétele mellett a kapcsolati háló modult felhasználhatja a meglévő céges partnerei, vagy akár a konkurensei vizsgálatára is.

Az üzleti stabilitás alapja a stratégiai kapcsolatok folyamatos gondozása. Vállalkozása mindennapjait még biztonságosabbá teheti azáltal, ha időről időre meggyőződik arról, hogy a partnerei mögött meghúzódó céges hálózatokban minden rendben van. 

Amennyiben a szektorát érintő piaci helyzetről szeretne még tisztább képet kapni, megvizsgálhatja versenytársai hátterét.

Ismerje meg a Credit Online Kapcsolati háló modulját.

Próbálja ki ingyenesen most!

Próbálja ki céginformációs rendszerünket most 5 napig ingyenesen, és ismerje meg a Credit Online nyújtotta egyedi előnyöket!

Elégedett ügyfelek