Kapcsolati Háló

Tárja fel partnerei más vállalkozásokban meglévő üzleti érdekeltségeit. A Credit Online kapcsolati háló moduljával a bonyolultabb céges összefonódásokat is könnyedén átláthatja.

Védje meg vállalkozását a nem kívánatos kapcsolatoktól.

Egy új üzletkötés során akár a tudtunk nélkül is kapcsolatba kerülhetünk ismeretlen hátterű cégekkel.

Kapcsolati háló Credit Online

Ezek az indirekt kapcsolódások történhetnek akár olyan potenciálisan kockázatos hátterű gazdasági szervezetekkel, akikkel egyébként nem szeretnénk üzleti kapcsolatba kerülni. Jelentősen növeli a biztonságot, ha az említett, háttérben meghúzódó cégek előzetesen átvilágításra kerülnek. 

A Credit Online Kapcsolati háló modulja pontosan ezen a területen kínál megoldást.

Próbálja ki ingyen!

Vizsgálja meg a kapcsolódó cégek kockázati jellemzőit.

A Credit Online rendszerében nem csak a cégek és a cégvezetők összefonódásait tekintheti át, hanem a tulajdonosi kör kilétére, valamint a gazdasági szervezetek kockázati mutatóira is rálátást nyújt a rendszer.

Tulajdonosok Credit Online

A Credit Online segítségével a bonyolult kapcsolati hálók is leegyszerűsödnek.

  • Átvilágíthatja meglévő vagy leendő ügyfelei kapcsolati hálóját, így már a tárgyalások megkezdése előtt vagy az üzleti együttműködés folyamán detektálhatja az indirekt kapcsolatokból fakadó potenciális kockázatokat.

  • Megvizsgálhatja a kapcsolódó cégek pénzügyi helyzetét, az őket érintő lezárt vagy folyamatban lévő hatósági eljárásokat, hivatalos forrásokból, naprakészen.

  • A platformon könnyen értelmezhető formában elérhetőek az információk, a feldolgozást intelligens szűrő funkció és konfigurációs lehetőség segíti.

Térképezze fel partnerei, konkurensei érdekeltségeit.

Az új üzletkötések biztonságosabbá tétele mellett a kapcsolati háló modult felhasználhatja a meglévő céges partnerei, vagy akár a konkurensei vizsgálatára is.

Az üzleti stabilitás alapja a stratégiai kapcsolatok folyamatos gondozása. Vállalkozása mindennapjait még biztonságosabbá teheti azáltal, ha időről időre meggyőződik arról, hogy a partnerei mögött meghúzódó céges hálózatokban minden rendben van. 

Amennyiben a szektorát érintő piaci helyzetről szeretne még tisztább képet kapni, megvizsgálhatja versenytársai hátterét.

Ismerje meg a Credit Online Kapcsolati háló modulját.

Próbálja ki ingyenesen most!

Próbálja ki céginformációs rendszerünket most 5 napig ingyenesen, és ismerje meg a Credit Online nyújtotta egyedi előnyöket!

Elégedett ügyfelek