Kockázatmenedzsment

Minimalizálja az üzleti kockázatokat! A Credit Online megoldásai között megtalálhatja az Ön profiljához, üzleti működéséhez leginkább illő eszközöket.

Az üzleti siker kockázatvállalással jár. Tartsa kézben az irányítást.

A sikeres cégek amellett, hogy elégedett ügyfelek megszerzésére és megtartására fókuszálnak, jelentős erőforrásokat fordítanak a kockázatkezelésre.

Kockázatmenedzsment Credit Online

Egy vállalkozás életében számos területen felbukkannak a potenciális kockázati pontok. Változhat a kereslet-kínálat viszonya, a technológiai feltételrendszer, a versenyt vagy szektort szabályozó jogszabályi környezet. Ezeket a területek a cégek folyamatosan figyelik, és a változásokra reagálnak. Nem képeznek ez alól kivételt a partnercégek pénzügyi és gazdasági működéséből eredő kockázatok – ezen a ponton jelentős segítséget tudunk Önnek nyújtani.  

Tekintse át a Credit Online eszköztárát és ismerje meg azokat a megoldásokat, amivel leegyszerűsíthetjük munkáját.

Próbálja ki ingyen!

Menedzselje hatékonyan a partnerkapcsolatokból fakadó kockázatokat.

Tudjuk, hogy a különböző területekhez köthető kockázatok figyelése és kezelése jelentős erőforrásokat igényel. A Credit Online megoldásaival viszont lehetővé válik, hogy a gazdasági szervezetekkel kapcsolatos pozitív vagy negatív információkkal Ön mindig up-to-date legyen, akár meglévő, akár jövőbeni üzleti partnereiről van szó.

Kockázati mutató

Kockázatcsökkentés. Ezért válassza a Credit Online innovatív platformját.

  • Credit Online céginformációs platform az összes hazai vállalkozás minősített pénzügyi adatait tartalmazza, sőt megtekintheti az ágazati pozíciójukat is.

  • A Kapcsolati háló modulban vizuálisan elérhető a keresett cég tulajdonosaihoz és vezetőihez kapcsolódó további szervezetek hálózata, megtudhatja ki a végső tulajdonos.

  • A Monitoring  modullal nyomon követheti a kijelölt vállalkozások cégadataiban és hatósági eljárásaiban bekövetkezett fontos változásokat, melyekről a rendszer napi szinten értesítést küld.

  • Az Ön által vizsgált cégek történetében bekövetkezett negatív eljárások adatait, valamint a pozitív státuszokat visszamenőleg is elérhetővé tesszük.

  • Az Adatintegrációs megoldásunkkal a hazai céginformációk és a hatósági bejegyzések automatikusan frissülnek ügyfeleink rendszereiben.

  • A Credit Online Nemzetközi Cégriport moduljával jelenleg 88 millió nemzetközi cég adatait is elérheti.

Miért a Credit Online?

A Credit Online céginformációs rendszer a hazai piac egyik meghatározó szereplője.

Arra koncentrálunk, hogy ügyfeleinknek az összes vállalkozásról, átlátható módon, teljes képet mutassunk meg. 2002 óta nyújtunk credit management szolgáltatásokat, céginformációs rendszerünk új generációs szemléletet képvisel a hazai piacon.

Legyen mindig a lényeges információk birtokában

Fedezze fel meg a Credit Online Kockázatmenedzsment megoldásait.

Próbálja ki ingyenesen most!

Próbálja ki céginformációs rendszerünket most 5 napig ingyenesen, és ismerje meg a Credit Online nyújtotta egyedi előnyöket!

Elégedett ügyfelek