Ágazati kockázatok megjelenítése: újabb funkcióval bővült a rendszer

A Credit Online rendszere ismét újabb funkcióval bővült. Megmutatjuk, kiknek és miért hasznos az ágazati kockázatok megjelenítésével kapcsolatos újítás.

A Credit Online ismét egy nagy lépést tett afelé, hogy Magyarország leghatékonyabb és leginkább felhasználóbarát céginformációs adatbázisa legyen. Ennek érdekében most az ágazati kockázatok megjelenítésével kapcsolatos funkciók is megújultak.

Most megmutatjuk, miért fontos ez az ügyfeleink szempontjából, és hogy kinek lehet igazán hasznos az új fejlesztés.

Miről szól a legújabb fejlesztés?

Mivel Credit Online Magyarország egyik legnagyobb céginformációs adatbázisa, így a rendszer fejlesztése során mindig nagy hangsúlyt fektettünk a vevői kockázatok és a fizetőképesség prezentálására. Annak érdekében, hogy a munka a korábbinál is egyszerűbben elvégezhető és hatékonyabb legyen, a rendszerben megújult a rating mutatónk is, amely még az eddigieknél is szemléletesebben jelzi egy-egy vállalkozással kapcsolatos kockázatokat.

A rating mellett, új „Ágazati kockázatok” mutató hivatott jelezni azt, hogy a vizsgált cég ágazatához tartozó és ugyanazon főtevékenységgel rendelkező cégek kockázatának mi a jellemző átlaga a vizsgálat pillanatában. A mutató az ágazathoz tartozó vállalkozások kockázati besorolásának statisztikai módszerekkel számított átlagát mutatja.

Kinek hasznos az újítás?

A két új mutató segítségével mostantól jól pozícionálhatóvá válik az, hogy a vizsgált vállalkozás kockázata hogyan viszonyul a teljes ágazatra jellemző valamennyi vállalkozás kockázatának statisztikai átlagához. Röviden és tömören a megmutatja azt, hogy mennyire versenyképes és stabil egy cég saját ágazatán belül.

Ez nagy segítséget jelent azoknak, akik szeretnének megbizonyosodni leendő partnereik hátteréről, ezáltal is biztos alapokra helyezve üzleti kapcsolataikat.

Azért dolgozunk, hogy a legjobbat nyújtsuk

Az ágazati kockázatok megjelenítésének lehetőségével kapcsolatos fejlesztés legfőbb célja, hogy hatékonyabbá tegye a felhasználóink számára rendszerünk használatát. Ennek és számos egyéb lehetőségnek köszönhetően a Credit Control hazánk egyik leghatékonyabban működő és leginkább felhasználóarát céginformációs adatbázisa.

A fejlesztések a jövőben sem állnak meg, hiszen legfőbb célunk továbbra is az, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, és minket válasszanak, ha céges ügyintézésről van szó.

Próbálja ki ingyenesen most!

Próbálja ki céginformációs rendszerünket most 5 napig ingyenesen, és ismerje meg a Credit Online nyújtotta egyedi előnyöket!