Egyszerűbben másolható adatok a kezdőlapon: új fejlesztés a Credit Online rendszerében

Újabb fejlesztés teszi hatékonyabbá a Credit Online céginformációs rendszer használatát. Megmutatjuk, miért hasznos az adatok könnyű másolhatósága kezdőlapon.

A Credit Online adatbázisa ismét új funkcióval lett gazdagabb. A legfrissebb fejlesztés egyszerűbben másolhatóvá teszi az adatokat a kezdőlapon, ami rengeteg felhasználó számára teszi könnyebbé a rendszer használatát.

Most megmutatjuk, miért hasznos az újítás, mit érdemes tudni róla, és azt, hogy hogyan teszi könnyebbé felhasználóink mindennapjait.

Milyen lehetőségek előtt nyit kaput az új fejlesztés?

Mostantól a Credit Online új felületén a cégjegyzékszám, az adószám, az alapítás éve, az árbevétel, a hitelképesség, és a létszám adatok melletti ikonra kattintva a vizsgált/megtekintett cég kezdőlapján lehetőségünk nyílik arra, hogy az információk akár egy kattintással is másolhatóak legyenek.

A funkció egyszerű, azonban annál hasznosabb. Biztosítja ugyanis, hogy a számunkra szükséges adatok gyorsan és esetleges elgépeléstől mentesen legyenek átemelhetőek. Ennek köszönhetően nemcsak munkaidőt, de akár felesleges költséget is meg takaríthatunk. Ráadásul a korábbinál jóval biztonságosabb, hibalehetőségektől mentes módon rögzíthetjük az új vagy megváltozott vevői adatokat ügyviteli rendszerünkbe.

Legújabb fejlesztésünk nem csupán az egyéni, de céges felhasználóink számára is rendkívül hasznos. A Credit Online új verziója ugyanis nemcsak egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi a szükséges cégadatok másolását, de megkönnyíti azok átemelését az ügyviteli és a CRM rendszerekbe. Ennek köszönhetően jóval egyszerűbbé, gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a partnerek ellenőrzésével, kezelésével járó munkát.

A végső cél az elégedettség

A Credit Control céginformációs adatbázisa, a Credit Online folyamatosan fejlődik. Újításaink legfőbb célja, hogy a lehető leghatékonyabb rendszert hozzuk létre, melyet bárki egyszerűen használhat az üzleti kapcsolatok feltérképezése céljából.

A fejlesztések a felhasználók igényeihez igazodva a jövőben is folytatódnak. Számunkra a legfontosabb ugyanis, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, és ha céges ügyintézésről van szó, egyértelműen a Credit Online rendszere mellett döntsenek.

Próbálja ki ingyenesen most!

Próbálja ki céginformációs rendszerünket most 5 napig ingyenesen, és ismerje meg a Credit Online nyújtotta egyedi előnyöket!