Fontos fejlesztés az egyéni vállalkozókkal kapcsolatban

A Credit Control rendszerének újabb fejlesztése lehetővé teszi, hogy minden fontos információt megtudjon egy egyéni vállalkozás múltját illetően.

A Credit Control céginformációs rendszerének legújabb fejlesztése lehetővé teszi az egyéni vállalkozókkal kapcsolatos kockázatok részletes felmérését. Ennek érdekében mostantól az adott vállalkozás tevékenységét illető, múltbéli adatok egyszerűbben követhetővé váltak.

A fejlesztés leginkább azoknak kedvez, akik szeretnének biztosra menni, és mindent megtudni leendő üzleti partnereikről a sikeres együttműködés érdekében. Most megmutatjuk azt, hogy miért fontos ez az újítás, és hogy hogyan teszi kényelmesebbé a felhasználók mindennapjait.

Több információ az egyéni vállalkozókról

Ismét hasznos fejlesztéssel bővült a Credit Control céginformációs rendszere. Az újítás az egyéni vállalkozókkal kapcsolatos információk lekérését érinti, és lehetővé teszi többek közt azt, hogy megtekinthessük az adott vállalkozás minősítését, és bepillantást nyerjünk annak történetiségébe.

A legfontosabb újítást a vállalkozói tevékenység felfüggesztésével kapcsolatos információk megjelenítése jelenti. Mostantól ugyanis a rendszer segítségével az is nyomon követhetővé válik, hogy egy adott egyéni vállalkozó működése milyen időszakban volt szüneteltetve vagy felfüggesztve, amennyiben volt ilyen esemény a vizsgált vállalkozóval kapcsolatosan.

Kinek segít a legújabb fejlesztés?

A céginformációs rendszer új fejlesztése remek megoldást jelent azok számára, akik egy leendő üzleti partnerükről szeretnének a lehető legtöbbet megtudni. Az új felület háromszintű kockázati mutatót tartalmaz az egyéni vállalkozók esetében, így a már eddig is elérhető negatív információkon túlmutatva segíti az egyéni vállalkozókkal kapcsolatos kockázatok felmérését.

A tevékenység felfüggesztésének múltbeli nyomon követhetősége például kiemelkedő szempont lehet az üzleti kapcsolatok építése során, ami segíti a vizsgált vállalkozóval kapcsolatos, lehetséges kockázatok feltárását.

Folyamatos megújulás a felhasználóbarát rendszer érdekében

A Credit Controlnál arra törekszünk, hogy céginformációs rendszerünk folyamatosan épüljön, ezáltal a lehető leghatékonyabb megoldást kínálva azon felhasználók számára, akiknek az üzleti élet terén fontos a megbízhatóság.

Az egyéni vállalkozások történetiségével kapcsolatos újítás egy újabb lépés a százszázalékosan felhasználóbarát rendszer érdekében. A fejlesztések természetesen a jövőben is folytatódnak annak érdekében, hogy céginformációs adatbázisunk a legmodernebb megoldás lehessen, amely a cég- és pénzügyi adatokon túlmutatva egy adott vállalkozásról teljes és átfogó képet képes nyújtani az ügyfelek számára.

Próbálja ki ingyenesen most!

Próbálja ki céginformációs rendszerünket most 5 napig ingyenesen, és ismerje meg a Credit Online nyújtotta egyedi előnyöket!