Megújult a Credit Online rendszer felülete

Megújult, de továbbra is letisztult, jól átlátható és könnyen kezelhető felületet kapott a Credit online rendszer, a korábbi felület 2022 november 30.-ig marad párhuzamosan elérhető.

Örömmel értesítjük, hogy megújult céginformációs rendszerünk felülete. Ügyfeleink továbbra is letisztult, jól átlátható és könnyen kezelhető felületen tudják használni a Credit online rendszert. A megújítás során olyan megoldásokat dolgoztunk ki, amelyek az eddigieknél is könnyebben kezelhetővé és informatívabbá teszik oldalunkat. Az oldal megtartotta reszponzivitását, így továbbra is minden eszközön használható a felület, és elérhető a szükséges tartalom.

Számos új funkció is megtalálható felületünkön, amelyek közül elsősorban az „Ágazati kockázatok” mutatót szeretnénk kiemelni. Ennek segítségével immár elemezhetővé vált egy vizsgált társaság ágazatába tartozó más vállalkozások kockázati besorolásának statisztikai módszerekkel számított átlaga is – azaz, hogy az adott ágazat általában mennyire tekinthető kockázatosnak.

„Pénzügyi adatok” modulunk az eddigi öt éves periódus helyett immár nyolc év adatainak összevont megtekintését teszi lehetővé, kapcsolati hálónk pedig még látványosabban – gazdagabb színvilággal és ikonokkal – jelzi a kapcsolódásokat, illetve a cégkockázatokat.

Új felületünk előnyeiről és más fontos információkról a rendszer jobb oldalán található „Hírek” és „Tudástár” panelekben lehet tájékozódni.

A korábbi és az új felület 2022. november 30-ig párhuzamosan is elérhető lesz.

Próbálja ki ingyenesen most!

Próbálja ki céginformációs rendszerünket most 5 napig ingyenesen, és ismerje meg a Credit Online nyújtotta egyedi előnyöket!