Országos szinten egyedülálló fejlesztés: a pénzügyi modul újdonságai

Új lehetőségekkel bővül a Credit Control pénzügyi modulja. Megmutatjuk, hogy hogyan teszi országos szinten is a hatékonyabbá a rendszert felhasználóink számára.

A Credit Control céginformációs rendszere újabb funkcióval bővült, ami mostantól lehetővé teszi, hogy a vállalkozásokkal kapcsolatos pénzügyi adatok a korábbinál nagyobb időintervallumban is lekérhetők legyenek.

A fejlesztés leginkább azoknak kedvez, akik üzleti kapcsolataikat szeretnék a lehető legbiztosabb alapokra helyezni, ennek érdekében pedig szeretnének mindent megtudni azokról a vállalkozásokról, melyekkel együttműködést terveznek. Most megmutatjuk azt, hogy miért fontos ez az újítás, és hogy hogyan teszi kényelmesebbé a felhasználóink mindennapjait.

Mire irányul a legújabb fejlesztés?

A Credit Online rendszere országszerte teszi hatékonyabbá a céges ügyintézéshez történő adatok lekérését. Használatával pedig mostantól a korábbinál is hatékonyabb lehet a munka. A pénzügyi modulon belül ugyanis a cégek pénzügyi adatai az eddigi öt éves periódus helyett már nyolc éves periódusban is megtekinthetők.

Ez az újítás már önmagában is rendkívül hasznos. Az adott időszak pénzügyi adatváltozásainak áttekintését pedig a már megszokott és soronként lenyitható grafikonos megjelenítés is segíti.

Miért hasznos a pénzügyi modullal kapcsolatos újítás?

A Credit Online legújabb fejlesztése azok számára lesz igazán hasznos, akik szeretnék a lehető legtöbbet megtudni egy cég működésével kapcsolatban. Minél szélesebb idősíkon vizsgáljuk ugyanis egy cég pénzügyi adatait, annál több következtetést tudunk levonni a működésével kapcsolatosan.

A fejlesztés országos szinten is egyedülálló, hiszen a nyolc éves periódust mutató pénzügyi modul kizárólag a Credit Online rendszerben érhető el. Ez azt jelenti, hogy rendszerünk jelenleg a lehető leghatékonyabb megoldást jelenti azok számára, akik egyszerűen és kényelmesen szeretnének mindent megtudni egy adott vállalkozással kapcsolatban, ezáltal biztos alapokra helyezve a partnerkapcsolataikat.

Célunk a hatékony, felhasználóbarát rendszer építése

A Credit Control céginformációs adatbázisa folyamatosan fejlődik annak érdekében, hogy az üzleti kapcsolatok feltérképezése céljából a lehető országos szinten is a legegyszerűbben használható és leghatékonyabb rendszer lehessen.

A fejlesztések a jövőben is folytatódnak, hiszen számunkra a legfontosabb az, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, és ha céges ügyintézésről van szó, a legjobb megoldást a Credit Online jelentse.

Próbálja ki ingyenesen most!

Próbálja ki céginformációs rendszerünket most 5 napig ingyenesen, és ismerje meg a Credit Online nyújtotta egyedi előnyöket!