Új fejlesztés teszi lehetővé a marketingadatok rendezését

Céginformációs rendszerünkben több szempont szerint is rendezhetővé váltak a marketing adatbázis szerint szűrt listák. Megmutatjuk, miért jó hír ez a felhasználóknak.

A Credit Control céginformációs rendszerének célja, hogy egy adott vállalkozásról a lehető legteljesebb képet mutassa a felhasználók számára. Mindezt átlátható módon, egyszerűen kezelhető felület segítségével. Ennek érdekében 14 hazai hatósági nyilvántartás közérdekből nyilvános adatainak összességéből dolgozunk.

Annak érdekében, hogy ügyfeleink számára megkönnyítsük a releváns adatokhoz való hozzáférést, most egy újabb fejlesztés segítségével tettük még felhasználóbarátabbá a rendszer használatát.

Egyszerűbb rendezés, hatékonyabb eredmények

Az elmúlt időszakban felmerült az igény az ügyfeleink részéről, arra, hogy rendszerünk használatát egyszerűbbé és praktikusabbá tegyük. Mindezt úgy, hogy a céginformációs adatbázis a már jól ismert hatékonyságából se veszítsen semmit. Sőt, a korábbinál is hatékonyabban használható legyen.

Ennek érdekében úgy döntöttünk, hogy megújítjuk a marketing adatbázisban történő keresést. Mostantól a felhasználóknak lehetőségük nyílik arra, hogy a marketingadatok alapján leszűrt listákat több szempont szerint is rendezhessék. Erre korábban nem volt lehetőség, azonban egy új fejlesztésnek köszönhetően mostantól megoldható a releváns információk szerint történő rendezés.

Milyen szempontok szerint teszi lehetővé a rendezést a fejlesztés?

A fejlesztésnek köszönhetően céginformációs rendszerünk felülete megújult. Az új felületen pedig a marketingre történő keresés szerint leszűrt adatokat az alábbi paraméterek szerint rendezhetjük:

  • cégnév
  • székhely
  • cégjegyzékszám
  • adószám
  • státusz
  • létszám

Ez lehetővé teszi azt, hogy a listát a számunkra lényeges adatok szerint láthassuk, ezáltal egyszerűbb és hatékonyabb legyen az adatok böngészése, a velük történő munkavégzés.

Miért fontos az úíjítás?

A fejlesztés legnagyobb előnye, hogy átláthatóbbá teszi az ügyfelek számára mérvadó, lekért adatokat, ennek köszönhetően pedig gyorsabb lehet a munka. A felhasználók ugyanis a fejlesztésnek köszönhetően a korábbinál jóval kevesebb idő- és energiabefektetéssel juthatnak hozzá a számukra fontos információkhoz.

A rendszerrel kapcsolatos fejlesztések az elkövetkező időszakban is folytatódni fognak. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy céginformációs adatbázisunk továbbra is az egyik legmodernebb megoldás legyen a piacon, amely a cég- és pénzügyi adatokon túlmutatva egy adott vállalkozásról teljes és átfogó képet nyújthat a felhasználók számára. Igyekszünk a továbbiakban is minden olyan igényt figyelembe venni, ami a felhasználók részéről felmerül.

Próbálja ki ingyenesen most!

Próbálja ki céginformációs rendszerünket most 5 napig ingyenesen, és ismerje meg a Credit Online nyújtotta egyedi előnyöket!